Plattegrond Summertime

Dit bericht is ook beschikbaar in: Duits

Schermafbeelding 2015-02-05 om 11.47.36

 

Bar – bovenverdieping

De Summertime is een schip met een zee van ruimte. De bar op de bovenverdieping is waar de mensen samen komen. Letterlijk bij aankomst. Tijdens het verblijf is bar de ruimte om feest vieren, dansen aan de bar hangen en goede gesprekken voeren. De bar is uitgerust met een biertap en 2 koelkasten . En voldoende  frisdrank- en bierglazen. Wijnglazen en borrelglazen zijn niet standaard aanwezig in de bar, maar wel aan boord. Geef je het aan wanneer je deze glazen wilt gebruiken? Champagneglazen zijn niet aan boord. Dat graag ruim van te voren aangeven. Ook staat hier de stereoinstallatie. Sluit je iPod aan of Mp3 speler. Op deze etage zijn ook een dames en herentoilet aanwezig zodat de mensen die niet zo mobiel zijn geen trap hoeven te lopen om gebruik te maken van het toilet.

Benedenverdieping – Dagverblijf

De benedenverdieping is in drieën te delen. De eetruimte, de sanitaire gang en de hutten zijn op deze etage.

Dagverblijf

In het dagverblijf staan voldoende tafels en stoelen om tijdens een meerdaagse tocht gezamenlijk te eten. Grenzend aan het dagverblijf is de volledig ingerichte keuken. De keuken heeft een 6-pits gasfornuis met oven, een koffiezetapparaat, waterkoker, voldoende koelruimte en een vriezer. En natuurlijk borden, bestek, potten en pannen zodat er volop gekookt kan worden. Er is geen afwasmachine aan boord. Vele handen maken licht werk, en eigenlijk is de afwas zo weggewerkt.

Buiten de maaltijden om is het hier heerlijk terugtrekken om een spelletje te spelen, of rustig te praten met elkaar.

Sanitair

Vanuit het dagverblijf kom je in de gang. Hier zijn 5 douches en 4 toiletten. In de rij staan is niet nodig.

Hutten

De imposante gang met 14 hutten ligt voorin het schip. Alle hutten zijn voorzien van hutnummer. De hutten zijn onderverdeeld in twee-, drie- en vierpersoonshutten. Elke hut heeft stapelbedden, verwarming, een plafondluik voor de frisse lucht, en een wastafel met warm- en koud water.

Nieuwsgierig geworden?

Kijk bij de foto’s van de Summertime om een beeld te krijgen bij deze plattegrond.  Nog beter: Neem contact op met ons en kom het schip bekijken.