Summertime

Dit bericht is ook beschikbaar in: Duits

De Summertime: Een uniek schip op de Nederlandse wateren

Wilt u groots uitpakken met uw zeiltocht? Boek dan de viermastbarkentijn ‘De Summertime’: een uniek schip op de Nederlandse wateren! Niet alleen is het de enige viermaster, met 70 meter lengte is de Summertime ook het grootste charterschip van Nederland.

Genoeg ruimte binnen en buiten aan dek

De inrichting van dit schip kan met recht luxe genoemd worden. Het gastenverblijf binnen strekt zich uit over twee verdiepingen en is zeer smaakvol ingericht. Op de eerste verdieping, het dekhuis, vindt u een gezellige bar met bijzondere stamtafel en 2 toiletten. Beneden vindt u het dagverblijf met professioneel ingerichte keuken, plaats voor 50 personen, 4 toiletten en 5 douches en 14 zeer verzorgde meerpersoons hutten.

Op de verschillende dekken geniet u van de buitenlucht op de Summertime. Op het achterdek ziet u de schipper aan het werk of staat u zelf aan het roer onder zijn deskundige leiding. Verder is het door de hoge achterdek de beste plek om van de omgeving te genieten. Wilt u helpen bij het hijsen van de zeilen? Dan moet u op het midden- en voordek zijn! Hier is het ook heerlijk zitten als het werk gedaan is.

Klik hieronder voor foto's en meer informatie