Recensies

Dit bericht is ook beschikbaar in: Duits

caret-down caret-up caret-left caret-right
Wow! Summertime

De zeilweek met school was echt ontzettend leuk. We hebben heel veel plezier gemaakt.

  • Ik vond het super dat we zelf de zeilen mochten hijsen en overal mee mochten helpen aan boord. 
  • Wat ik echt supergaaf vond is het kanoën door het natuurgebied op het Ketelmeer. Dat voelde alsof ik op ontdekkingsreis was. 
  • In de snelle rubberboor voel je je zo vrij als een vogel! Heerlijk! 

Franziska
16 jaar
Schoolreis / Werkweek

Teambuilding uitje Summertime

Super: Een echt gaaf schip met een super schipper en matroos. (Jonathan en Anton) Onze groep bestond uit 23 mannen en 3 vrouwen in het kader van een teamontwikkelingsuitje aan boord. De verwachtingen zijn bij ons allemaal overtroffen. Het heeft gewoon iets van Robinson... Avontuur...

Summertime zoals de Summertime bedoeld is!

Dit filmpje laat precies de Summertime zien zoals ze bedoeld is: Een schip om mee te zeilen, te spelen, te genieten en ontspannen samen te zijn. Kijk maar!

Bedrijfsuitje, relatie evenement op de Summertime

Teambuiling

Sehr Gut Summertime

Onbeschrijfelijk! Als een droom.

Arthur
15 jaar
Schoolreis / Werkweek

Het was zoooooo leuk Summertime

Het was super gaaf. En ik vond het zo mooi om te zien hoe goed onze klas samenwerkt. Wat een topklas hebben wij. Het is mij allemaal super goed bevallen. Er was zo veel afwisseling. Ik ga deze week nooit vergeten. 

Charlotte
13 jaar
Schoolreis

Alles kwam samen Summertime

Alles klopte. We hadden prachtig weer, toffe groep, en een leuke schipper en matroos. De gemeenschap, de band die in de groep ontstaan is. En alle actie aan boord! De laatste avond was echt fantastisch: de muziek, met het slingertouw in het water springen, en... en.... en zo veel meer. Het was gewoon een supergevoel en ik heb zo veel plezier gemaakt! Het was perfect! 

Anna
15 jaar
Vakantie 

Heel erg leuk! Summertime

Het was echt heel erg leuk! We hebben veel beleefd, veel meegemaakt en veel plezier femaakt. Het was altijd leuk en er was een aangename sfeer aan boord.

Taben
14 jaar
Schoolreis

De week op de Summertime is mij heel goed bevallen Summertime

Er was een zeer ontspannen sfeer en een leuke samenwerking aan boord. De leukste momenten waren die in de jacuzzi en het varen met de rubberboot. Maar tijdens het koken hebben we ook veel plezier gemaakt! 

Toen ik en mijn vrienden in het kluivernet hebben gekeken naar de sterrenhemel. Dat was het mooiste moment op het schip.

Rosalie
15 jaar
Schoolreis

Het prachtige uitzicht en de voor anker in de baai. Summertime

De zeilreis op de Summertime vond ik echt heel leuk! De jacuzzi, het prachtige uitzicht en de voor anker in de baai. O ja en natuurlijk het zeilen 🙂

Anoniem
16 jaar
Schoolreis

Bewegingsvrijheid Summertime

Er is geen schip met meer bewegingsvrijheid. Ook het aantal douches en toiletten is goed. 

Onvergetelijke zeiltocht Summertime

In het Nederlandse Kampen ging de groep aan boord van de viermaster Summertime en het avontuur op het IJsselmeer begon. De schipper en matroos deden alles om het voor ons een onvergetelijk uitje te maken. Door bijvoorbeeld te varen met de snelle speedboot en het ontdekken van de omgeving met kano's. 

Fun Tour! Summertime

De Summertime is het schip voor een FUN-TOUR! Het schip biedt alles wat je nodig hebt om te feesten op zee en de bemanning doet niet onder voor welk animatie team ook. Mijn "kids" hadden een week eindeloos plezier !!