Plattegrond De Hester

Dit bericht is ook beschikbaar in: Duits

Schermafbeelding 2015-12-13 om 11.50.11

De Hester onder dek

Laat u zich verrassen door het grote dagverblijf van de Hester. Hier heeft u de ruimte om samen met uw gezelschap, familie of vrienden te genieten. Er zijn genoeg tafels en stoelen voor uw gasten. De tafels en stoelen zijn wanneer gewenst in een andere opstelling te plaatsen.  Zo deelt u de ruimte, wanneer dat nodig is, heel gemakkelijk anders in. De bar in het dagverblijf heeft een biertap en een koelkast en is uitgerust met al het benodigde glaswerk.  Het verzonken zithoekje nodigt uit voor de beste gesprekken.

Keuken

In ruime afgesloten keuken heeft u ruimte genoeg om samen te koken en af te wassen.

Hutten

De Hester heeft 36 slaapplaatsen verdeeld over 10 hutten. Er zijn 2 tweepersoonshutten en 8 vierpersoonshutten. Natuurlijk is elke hut voorzien van centrale verwarming en een wastafel.

Sanitair

De douches en toiletten zijn in de grote gang tussen het dagverblijf en de voorste hutten. Er zijn 4 douches en 4 toiletten. Dus geen lange rijen voor het toilet.

Nieuwsgierig geworden?

Neem een kijkje bij de foto’s van de Hester om een indruk te krijgen van dit mooie Schip. Nog beter: Maak een afspraak met ons om de Hester te bekijken en de sfeer aan boord te proeven.