Over ons

Dit bericht is ook beschikbaar in: Duits

Hester Zeilvaart

Hester Zeilvaart uit Kampen heeft voor elk wat wils en verzorgt uw tocht precies zoals ú het wilt. Of het nu gaat om een familiefeestje, een uitje met uw medewerkers, een ontspannen dag met uw zakenrelaties of uitwaaien met vrienden: Uw zeilwensen staan voorop! De duur en de route van uw tocht overlegt u met de schipper. U kunt alle kanten op. De wind is daarbij natuurlijk bepalend. Zelf de zeilen hijsen of aan het roer staan? Pak die kans!

De Summertime

 

De Summertime is een uniek schip op de Nederlandse wateren. Wij willen iedereen die aan boord stapt bij ons een onvergetelijke tijd geven. Zorgeloos, veilig en bijzonder. Onze gasten komen voornamelijk uit Nederland en uit Duitsland. Van schoolreis tot huwelijk. Van weekend weg met de voetbalclub tot een dagtocht van de ondernemersvereniging.

Kom kijken op de Summertime

Wij hopen dat deze website u inzicht geeft in de mogelijkheden die er zijn met de Summertime. Mist u informatie, heeft u naar aanleiding van deze website vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak maken om de Summertime te bekijken via telefoonnummer 06 53683140. De Summertime ligt meestal vrijdagmiddag in Kampen aan de IJsselkade. Na het afmeren bent u van harte welkom om een kijkje te nemen.

Bent u met een kleinere groep?

1121

Wij bevelen de Brandaris, de Kamper, en De Hester van harte aan. Neem daarom ook een kijkje op de Brandaris Zeilschip website of op de-Hester.nl.

De Kamper: dagtochten met  groepen tot 12 personen.
Brandaris: dagtochten tot 40 personen, overnachtingen tot 26 personen.
De Hester: dagtochten tot 57 personen, overnachtingen tot 36 personen.