Over ons

Dit bericht is ook beschikbaar in: Duits

Hester Zeilvaart

Hester Zeilvaart uit Kampen heeft voor elk wat wils en verzorgt uw tocht precies zoals ú het wilt. Of het nu gaat om een familiefeestje, een uitje met uw medewerkers, een ontspannen dag met uw zakenrelaties of uitwaaien met vrienden: Uw zeilwensen staan voorop! De duur en de route van uw tocht overlegt u met de schipper. U kunt alle kanten op. De wind is daarbij natuurlijk bepalend. Zelf de zeilen hijsen of aan het roer staan? Pak die kans!

Onze schepen

1 IMG_1552

De Hester en de Summertime zijn bijzondere schepen op de Nederlandse wateren. Wij willen iedereen die aan boord stapt bij ons een onvergetelijke tijd geven. Zorgeloos, veilig en bijzonder.
Onze gasten komen voornamelijk uit Nederland en uit Duitsland. Van schoolreis tot huwelijk. Van weekend weg met de voetbalclub tot een dagtocht van de ondernemersvereniging.

Kom kijken op de schepen

Wij hopen dat deze website u inzicht geeft in de mogelijkheden die er zijn met onze schepen. Mist u informatie, heeft u naar aanleiding van deze website vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak maken om de schepen te bekijken via telefoonnummer 06 53683140. De schepen zijn meestal vrijdagmiddag in Kampen aan de IJsselkade te vinden. Na het afmeren bent u van harte welkom om een kijkje te nemen.

Bent u met een kleinere groep?

11 21

Wij bevelen de Brandaris en de Kamper van harte aan. Neem daarom ook een kijkje op de Brandaris Zeilschip website. U ziet aan de opzet en het ontwerp van de website dat wij, letterlijk en figuurlijk, bij elkaar horen.

De Kamper: dagtochten met  groepen tot 12 personen.
Brandaris: dagtochten tot 40 personen, overnachtingen tot 26 personen.